Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss på Booforsen Fastighets AB!
Vi är ett framåtsträvande, utvecklingsorienterat och familjärt företag. Hos oss jobbar bl.a. drifttekniker, fastighetsförvaltare, ekonomer, affärsutvecklare och administratörer.

Som företag sätter vi stort värde i att leverera hög och personlig service och vi vill vara med och utveckla och möjliggöra för fortsatt tillväxt i Karlskoga. Vi erbjuder därför de attraktivaste alternativen inom industri- och kontorslokaler i Karlskoga.

Våra fastigheter återfinns i huvudsak inom Boforsområdet, som ligger i nära anslutning till E18 vid sjön Möckeln. Booforsen Fastighets AB har investerat för att göra industriområdet attraktivt för olika typer av företag. Detta har skett genom att förvandla byggnaderna till moderna, flexibla lokaler som passar såväl tjänste- och serviceföretag som lätt industri. 

Läs gärna mer om oss på: http://booforsen.se.

Vad erbjuder vi dig?

Som anställd hos oss erbjuds du möjlighet att vara del av vårt sammansvetsade team, där arbetsmiljö prioriteras högt. För oss innebär god arbetsmiljö att vi äter frukost tillsammans varje dag, gör roliga saker utanför arbetstid, har fina och funktionella lokaler samt alltid är hjälpsamma och prestigelösa såväl internt som externt. Vi erbjuder också våra anställda friskvårdsbidrag, möjlighet att träna på arbetstid, flextid samt en individuell utbildningsplan.

Tack för din ansökan! 

/Booforsen Fastighets AB

 

Links delen


Inloggen en open sollicitatie versturen

Terug naar vacatures